Opoja.net
Meka Mish

Pensionohet Xhevdet Ibrahimi: Dua gjithmonë të dëgjojë zërin e mirë të kësaj shkolle (Video)

Të martën, më 11 dhjetor ishte dita e fundit e punës në gjimnazin “Ruzhdi Berisha” në Dragash, përprofesorin Xhevdet Ibrahimi.

Pas rreth katër dekadave kontribut në këtë institucion arsimor, Xhevdet Ibrahimi lë ditarin duke shkuar në pension.

Kolegë dhe nxënës e përcollën atë me një ceremoni emocionuese, ceremoni këto që tashmë janë bërë tradicionale për punonjësit që dalin në pension.

Në një koktej rasti të organizuar nga drejtoria e SHML “Ruzhdi Berisha” ne Dragash, drejtori Shukri Nebiu në emër të stafit të shkollës ka falënderuar mësimdhënësin Xhevdet Ibrahimi për kontributin e dhënë në ngritjen e arsimit në Komunën e Dragashit.

Nga ana tjetër profesori Xhevdet Ibrahimi pasi u ka uruar punë të mbarë kolegëve të deritanishëm, ka shprehur dëshirën që nga kjo shkollë të dëgjojë vetëm fjalë të mira.

“Mbahuni mes veti. Dua të dëgjojë zërin e mirë të kësaj shkolle, gjithmonë, sepse është një universitet për Komunën e Dragashit”, ka thënë ndër të tjera Xhevdet Ibrahimi në fjalimin e tij para kolegëve të shkollës që kishte punuar.

Profesori Xhevdetmbahet në mend si një njeri i pakompromis në raport me kriteret e vlerësimit tënxënësve, përkundër presioneve të ndryshme.

Mos i humb

Dhjetë të akuzuarit mohojnë se kishin lejuar bagëtitë të kullosnin në pronën e të dëmtuarit

Opoja.net

Ankohen për punimet – Komuna thotë se janë ngatërruar (Video)

Opoja.net

Ariu mbyt dy viça në fshatin Kapre – Ende sorollatet atypari (Video)

Opoja.net

Nuk mbulohet kanali si duhet nga Zhuri deri në Dragash, automjetët e rënda “ ngulfaten” në të

Opoja.net

E teta, ‘e vërteta’: Shpallen fituesit e tenderit për ujësjellësin kryesor në Dragash

Fari Kolloni

‘Dhia’ është emri shqip i këtij fshati opojan, sipas albanologut që vdiq dje

Fari Kolloni
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net