Opoja.net
Meka Mish e re

Prej vitit 2010 Kosovën e lëshuan rreth 189 mijë persona

Profesori Rifat Blaku ka thënë se në bazë të të dhënave që ai i posedon numri i azilkërkuesve kosovarë në vendet e Europës nga viti 2010 është rreth 189 mijë, kurse numri i të kthyerve në Kosovë është rreth 60 mijë.

Blakaj ka treguar se të dhënat e tij janë nga IOM, UNHCR, ASK etj.

“Tipi i migrantit shqiptar të pasluftës, është i të riut të shkolluar e të kualifikuar dhe që e sheh perspektivën që përkohësisht ta zbutë situatën”, ka thënë Blakaj për televizionin publik të Kosovës.

Mos i humb

Kolonë e gjatë, mbi 3 orë pritje për t’u kthyer në Kosovë

Opoja.net

Haradinaj jep dorëheqje, shkak ftesa e Gjykatës Speciale

Opoja.net

FSK-ja e gatshme të ofrojë siguri në vend dhe rajon

Opoja.net

Deri në 100 metra kolonat e automjeteve në Merdare

Opoja.net

Zvicra, vendi ku kosovarët u martuan më së shumti

Opoja.net

Caktohen datat për afatin e dytë të provimit të Maturës

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net