Opoja.net
Meka Mish

Pritje e kolona edhe në kufi me Maqedoninë

Pritje e kolona edhe në kufi me Maqedoninë

Pikat kufitare në Kosovë të bllokuara nga pritjet e kolonat.

Përveç kolonave dhe pritjeve të pikat kufitare te Dheu i Bardhë dhe Merdare, njëjtë po ndodhë edhe në kufirin me Maqedoninë.

Në fotografitë e dërguara nga pika kufitare, bëhet e ditur se pritjet tek Hani i Elezit po zgjasin deri në dy orë.

Kjo ka bërë që të krijohen kolona kilometërshe.

Ndërsa sipas raportit të Qendrës Kombëtare për Menaxhim Kufitar, pritjet në pikën kufitare me Maqedoninë (Hani i Elezit), janë deri në 20 minuta, raporton Ballkani.info.

Gjiganti

Mos i humb

Të mirat dhe të këqijat për të punuar në Zvicër

Opoja.net

3.1 milionë të papunë gjetën punë në BE

Opoja.net

Luhatjet e çmimeve të naftës po ndikojnë në rritjen ekonomike botërore

Opoja.net

Sot mbahet Samiti për Ballkanin në Berlin

Opoja.net

70 vjet NATO

Opoja.net

Nuk u pranua në Universitetin e Prishtinës, pranohet në Universitetin e Gjenevës

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net