Opoja.net

Privatizimi i KF OPOJËS, nuk do të lejohet kurrë!

Shkruan: Burim PIRAJ

Të nderuar simpatizues të KF OPOJA dhe ju publik i nderuar opojan, pas zhvillimeve të fundit që po ndodhin në klubin tonë, më duhet patjetër të ju drejtohem publikisht, për t’i sqaruar disa gjëra!

Si njëri ndër themeluesit e KF OPOJA, më duhet ta them se qëllimi i themelimit të këtij klubi ka qenë që të rinjve të komunës sonë t’iu mundësohet të kenë një klub futbollistik, i cili iu kishte munguar për shumë kohë. Edhe pse ka pasur shumë vështirësi dhe është dashur investim i madh, qëllimi ka qenë që ky klub të jetë trashëgimi e të gjithëve. Mirëpo, që nga themelimi i këtij klubi, nga disa individë ka pasur tendenca që ky klub të merret nën kontroll.

Fatkeqësisht, një gjë e tillë prapë po vazhdon. Disa persona që se kanë dhënë asnjë cent kontribut për këtë klub, brenda natës po duan ta bëjnë privat dhe, paramendojeni, dëshirojnë autorizim dhe privatizim të plotë edhe të faqes së KF OPOJA në Facebook. Ata nuk pranojnë të jenë moderatorë të faqes, pa e pasur autorizimin e plotë të saj si administratorë.

Ua bëjë me dije këtyre personave se kurrë nuk do ta lejojmë privatizimin e klubit. Mos të harrojnë se, po nuk e kuptuan këtë, ka edhe mjete ligjore me të cilat do të rregullohet çdo gjë, çdo falsifikim ose tentim privatizimi. Do të penalizohet dhe klubi, nëse nuk do të mbetet përgjithmonë i të gjithëve, ashtu siç është themeluar në fillim!

(Autori është njëri nga themeluesit e klubit. Afarist i njohur në Kosovë dhe jo vetëm. Pikëpamjet e shprehura në këtë opinion, nuk paraqesin domosdoshmërisht edhe pikëpamjet e redaksisë sonë)

Mos i humb

Sot po bëhet vlerësimi ndërkombëtar TIMSS, me nxënësit e komunës së Dragashit

Opoja.net

Udhëheqësi i sektorit të bujqësisë së Dragashit po qëndron për vizitë studimore në Lubjanë të Sllovenisë

Opoja.net

Me rastin e Ditës së Librit, Qendra e VV në Sharr dhurojnë libra në Biblotekën e Qytetit

Opoja.net

Nxënësit e shkollës “28 Nëntori” në Bresanë mbollën lule për nder te ditës së Tokës

Opoja.net

Ciceronët e ardhshëm të gjuhës angleze prezantuan vendet turistike të Prizrenit

Opoja.net

Fitim Tefiku nga Opoja pjesë e sportit më të ri të Kosovës ” Badminton “

Opoja.net

Janë mbajtur ligjërata nga të rinjet e kuvendit të Dragashit për nder të Javës Ekologjike

Opoja.net

Lëvizja VV në Sharr me aksion simbolik për Ditën Ndërkombëtare të Tokës

Opoja.net

Çudia e fundit në Restelicë, delja hypi mbi kulmin e një shtëpie (Foto)

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net