Opoja.net

Projekt 100 mijë euro për aneksin dhe sallën e Kuvendit Komunal në Dragash

Aktuale Opoja

Komuna e Dragashit njofton se kryetari Shabani ka nënshkruar një marrëveshje mirëkuptimi me MAPL dhe Zyrën Zvicerane për Bashkëpunim.

Marrëveshja e nënshkruar nënkupton bashkëfinancimin e projektit “Renovimi i aneksit dhe sallës së Kuvendit Komunal”.

Projekti ka vlerën para llogaritare prej 100,000€./Opoja Sot/

Njoftimi i plotë i Komunës së Dragashit

Në kuadër të grantit të përformancës për komunat, kryetari i komunës Shaban Shabani nënshkroi marrëveshjen e mirëkuptimit për bashkëfinancim ndërmjet Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal (MAPL), Zyrën Zvicerane për Bashkëpunim( SDC/DEMOS) dhe Komunës së Dragashit për bashkëfinancimin e projektit ” Renovimi i aneksit dhe sallës së Kuvendit Komunal”.
Projekti ka vlerën para llogaritare prej 100,000€.
MAPL financon këtë projekt në vlerë prej 87,868€ ndërsa Komuna e Dragashit nga buxheti i saj financon këtë projekt me 12,132€ .

Loading...

Mos i humb

DKA në Dragash në koordinim me MASHT edhe këtë vit ka vazhduar me trajnimin e mësimdhënësve

Opoja.net

Familja Kasami nga Bresana shëmbëlltyrë për të mirë!

Opoja.net

Pamje rrënqethëse nga lufta në rrethinën e Dragashit, kufomat e njerëzve në bunar e lumë

Opoja.net

Hidhen mbetjet e kafshëve në deponinë Zhur – Dragash, e cila është e destinuar për mbeturina të ngurta

Kushtrim Guraj

Zgjerimi dhe rehabilitimi i rrugës Zhur – Dragash – Brod

Opoja.net

Afrohen zgjedhjet, Kadri Veseli shkon në xhami…!

Kushtrim Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net