Opoja.net
Meka Mish

Promovimi i shkollave pa dhunë

Komuna e Dragashit është njëra ndër tri komunat që I përfshiu projekti “promovimi i shkollave pa dhunë”, projekt ky i organizuar nga organizata jo qeveritare Mundësia në bashkëpunim me ministrin e arsimit, në ketë projekt u përfshin 5 shkolla të përzgjedhura nga komuna jonë.

Në kuader të këtij projekti të gjith nxënësit e shkollave pjesmarrëse kan pasur rastin që përms eseve të shprehin idet e tyre se si ata mund të ndikojnë që shkolla e tyre të jetë shkollë pa dhunë.

Këto ese jan vlersuar nga komisionet përgjegjëse dhe kan zgjedhur tre nxënësit fitues për secilen shkolle, fituesit janë motivuar të vazhdojn të kontribojnë në ketë drejtim dhe janë shpërblyer e dekoruar nga organizata Mundësia.

Drejtoresha e organizates falendëron drejtorat e shkollave pjesmarrëse për bashkëpunimin në ketë projket e njëherit edhe drejtorin e arsimit në Dragash z.Vloran Cenaj i cili falendëroi organizatën Mundësia dhe thirri në bashkpunime e organizime tjera në komunën tonë.

Për fund organizatoret dhe nxënësit u perkujdesen që të mbanin një foto si përkujtim nga ky projekt.

©TVOPOJA

Gjiganti

Mos i humb

Monumentet kulturore në Kosovë pa mbrojtje nga zjarri

Opoja.net

Meda provon për pak minuta pilotimin e aeroplanin

Opoja.net

Vjehrra e Gresës emocionohet kur e sheh nusen dhe djalin duke vallëzuar, këto janë pamjet

Opoja.net

Djali dhe reja e Remzies bëjnë foto para dasmës, Gëzimja vishet në vello

Opoja.net

42 vite punë, pensionohet mësuesi Muhamed Kryeziu

Opoja.net

40 studentë nga Kosova fillojnë studimet Master në universitetet e BE-së

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net