Opoja.net
Meka Mish

QMF-ja në Prizren me shërbim gjithëditor dhe atë laboratorik

Zyrtarët e Komunës së Prizrenit kanë bërë të ditur se në Qendrën e Mjekësisë Familjare në Reçanë prej fillimit të këtij muaji mund të kryhen shërbimet bazike laboratorike.

Po ashtu, kanë theksuar se tani e tutje kjo QMF do të punojë në dy ndërrime, me qëllim të ofrimit të shërbimeve mjekësore për banorët e kësaj ane. Këto veprime janë përshëndetur nga përfaqësuesit politikë të komunitetit boshnjak, të cilët kanë theksuar se ka qenë kërkesë e kamotshme e banorëve të Luginës së Lumëbardhit (Zhupës).

Komuna e Prizrenit ka njoftuar se pas konstatimit të gjendjes në QMF-në e Reçanit, javë më parë, nga drejtori i Shëndetësisë, Visar Shehu, nga fillimi i nëntorit kanë filluar të bëhen ndryshimet për t’i përmbushur nevojat e banorëve të asaj ane. Sipas komunikatës në këtë QMF ka filluar të funksionalizohet laboratori, në të cilin do të mundë të kryhen shërbimet bazike laboratorike.

Gjiganti

Mos i humb

Shkathtësia për të kontrolluar emocionet

Opoja.net

Gjashtë zakone të gabuara në ushqim, të cilat agjëruesit i bëjnë gjatë Ramazanit

Opoja.net

Nëse pini duhan më shumë se 5 vjet, kjo recetë jua pastron mushkëritë

Opoja.net

Dritat LED të veturave dhe ato në shtëpi mund t’u shkaktojnë probleme të pakthyeshme syve

Opoja.net

Hamburgerët me djathë janë të mirë për shëndetin tuaj

Opoja.net

Një lugë uthull molle për 60 ditë ju ndihmon t’i eliminoni këto probleme shëndetësore

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net