Opoja.net
Meka Mish e re

Qytetarët “sfidojnë” Policinë me “Viber”, i tregojnë njërit-tjetrit ku ka radar

Në këto vende ka radar, qytetarët njoftojnë përmes grupit në “Viber” Qytetarët e vendit shpeshherë po arrijnë që t’i ikin radarit. Për këtë po iu shërben një grup në Viber, përmes të cilit ata njoftojnë për vendet në të cilat ka radarë.

Grupi në të cilin ata tregojnë se ku ka radarë në çdo orë të ditës numëron mbi 5 mijë anëtarë nga e gjithë Kosova. Por, gjithë anëtarët e këtij grupi duhet të përfillin një rregull, ashtu që të mund të vazhdojnë të jenë pjesë e “Radarit”.

Ja disa biseda nga ky grup:

Atyre u ndalohet që të bëjnë foto, dhe biseda jashtë radarit. /express.com/

Mos i humb

Kolonë e gjatë, mbi 3 orë pritje për t’u kthyer në Kosovë

Opoja.net

Haradinaj jep dorëheqje, shkak ftesa e Gjykatës Speciale

Opoja.net

FSK-ja e gatshme të ofrojë siguri në vend dhe rajon

Opoja.net

Deri në 100 metra kolonat e automjeteve në Merdare

Opoja.net

Zvicra, vendi ku kosovarët u martuan më së shumti

Opoja.net

Caktohen datat për afatin e dytë të provimit të Maturës

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net