Opoja.net
Meka Mish e re

Radio Pendimi tash edhe televizion – RTV Pendimi

Radio Pendimi ka rritur rrjetin e zgjerimit të tij, duke u bërë tani medium edhe më i fuqishëm, tashmë edhe si televizion.
Sukseset që po e përcjellin mediumin më të madh islam në gjuhën shqipe, nuk kanë të ndalur.

Radio Pendimi me punën dhe profesionalizmin e vet, i ka qëndruar besnikë audiencës së vet për më shumë se 11 vite, duke sjellë pranë audiencës çdoherë e më shumë risi dhe kualitet.
Kështu ky medium, falë përkushtimit që ka, në punën që bën, tani zgjerohet duke kaluar nga radio edhe në televizon.
Tutje, mediumi në fjalë do të njihet si “Radio Televizioni Pendimi”, i cili do t’i dhurojë audiencës së vet, program të pasur që do ta përmbushë boshllëkun që nuk kanë ofruar më parë mediumet tjera.

RTV Pendimi ndër të tjera do të ofrojë transmetime direkte, filma, Kur´an, ligjërata, ilahi, dokumentar, materiale nga shëndetësia, kuzhina, natyra, poezi e shumëçka tjetër, me të vetmin qëllim – informimin e drejtë, të saktë dhe në hap me kohën.

Kujtojmë se Radio Pendimi filloi punën në tetor të vitit 2006, dhe që nga atëherë ka ofruar program të larmishëm përmes emisioneve të ndryshme.


Loading…


Shikoje RTV PENDIMI në paisjen që përdoreni ju:

Vlc player :

Apple :

Android RTSP :

Android Http:

KG 1

Mos i humb

Sulmohet tekniku medicional në Dragash

Opoja.net

Vidhen para në një shtëpi Dragash

Opoja.net

Dragashi argëton diasporën me Festival folkloriko – burimor

Opoja.net

Është nënshkruar kontrata për zgjerimin e rrugës Zhur-Dragash-Zaplluxhe-Brod

Opoja.net

Theren me thikë dy pylltar në Dragash

Opoja.net

Të mërkuren sërish është aksidentuar një kamion në dalje të fshatit Plavë të Dragashit, fatmirësisht pa të lënduar

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net