Opoja.net
Meka Mish

Rruga Dragash – Prizren e papastruar nga bora, vozitësit kanë mbetur deri 3 orë për të kaluar

Rruga Dragash – Prizren po vazhdon të jetë ende e papastruar nga bora, që gjë po krijon kolona në këtë rrugë.

Në mëngjes portali Opoja.net ka publikuar lajmin për mos pastrimin e rrugës nga borëpastruesit nga reagimet e banorëve, mirëpo tash në mbremje rruga është në gjendje të rënd, duke krijuar vetem mesin e pastruar nga veturat që kanë kaluar gjatë ditës.

Portali Opoja.net ka siguruar foto dhe video ku shihet që tërë rruga është e mbuluar me borë.

Veturat që po qarkullojnë në këtë rrugë kanë vonuar deri 2 orë e 15 minuta. Rruga është e vështirë po tu kaluar dhe veturat po rrëshqasin.

Ne ende nuk kemi marr ndonje njoftim nga organet kompetente që kanë përgjegjsin për ti pastruar. /Opoja.net/

Mos i humb

Dhjetë të akuzuarit mohojnë se kishin lejuar bagëtitë të kullosnin në pronën e të dëmtuarit

Opoja.net

Ankohen për punimet – Komuna thotë se janë ngatërruar (Video)

Opoja.net

Ariu mbyt dy viça në fshatin Kapre – Ende sorollatet atypari (Video)

Opoja.net

Nuk mbulohet kanali si duhet nga Zhuri deri në Dragash, automjetët e rënda “ ngulfaten” në të

Opoja.net

E teta, ‘e vërteta’: Shpallen fituesit e tenderit për ujësjellësin kryesor në Dragash

Fari Kolloni

‘Dhia’ është emri shqip i këtij fshati opojan, sipas albanologut që vdiq dje

Fari Kolloni
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net