Opoja.net
Meka Mish

“Sa ja ke pa hajrin shkollës?” – bëhu pjesë e sondazhit të ri nga Pyper

Projekti EYE (Enhancing Youth Employment) që ka për qëllim të ndihmojë të rinjt në gjetjen e formave të punësimit, lansoi së fundmi kampanjën e re “Kush ja ka pa hajrin shkollës?”.

Kampanja që erdhi në formë të zhargonit të përditshëm mbi atë se sa na ndihmon shkolla në punësim dhe sukses te të rinjt.

Në kuadër të kësaj kampanje vetëdijësuese vihet në pah vlera e shkollave profesionale, që ndihmon të rinjt që të gjejnë veten edhe në ndonjë prej zejeve.

Për të evidentuar se sa ndihmon edukimi universitar në punësim, në raport me krijimin e ndonjë “zanati”, platforma e avancuar teknologjike, Pyper, ka hapur sondazhin e ri.

Në këtë sondazh, mund të jepni vlerësimin tuaj personal nga përvojat personale si për edukimin universitar ashtu edhe atë profesional.

Opinioni juaj ka rëndësi të jashtëzakonshme për këtë kampanjë nga EYE që do të ndihmojë në hartimin e strategjive për punësimin e të rinjve me anë krijimit të “zanati” në shkollat profesionale në mbarë vendin.

Merrni pjesë në sondazh duke shkarkuar aplikacionin Pyper në telefon mobil (iOS dhe Android), ku pasi të regjistroheni për secilin sondazh grumbulloni “rollers” të cilat mund t’i konvertoni në mbushje telefonike.


Shkarkoni aplikacionin Pyper – iOS. 

Shkarkoni aplikacionin Pyper – Android.

Gjiganti

Mos i humb

Sot lansohet fushata “Të gjithë jemi këmbësorë”

Opoja.net

Takimi Merkel – Haradinaj, vendimtar për taksën dhe vizat

Opoja.net

Përmirësohet moti, sot temperatura më të larta

Opoja.net

Ish-luftëtari i UÇK-së detyrohet t’ua ndërpresë fëmijëve shkollimin (Video)

Opoja.net

MASHT-i: Testi i arritshmërisë për klasët e nënta do të mbahet më 31 maj

Opoja.net

Kërkohet vendkalim i ri kufitar mes Malit të Zi dhe Kosovës

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net