Opoja.net
Meka Mish

Shaban Shabani dhe drejtori i TIKA-s zotohen për bashkëpunime të reja

Kryetari i komunës së Dragashit z.Shaban Shabani dhe drejtori i administrates Eroll Bajrami priten në takim Drejtorin e TIKA-s z. Burak Ceren bashkë me stafin e tij, me të cilët bashkëbiseduan për mundësitë e mbështetjes së komunës së Dragashit në fusha të ndryshme.

Kryetari i komunës falënderoi mysafirët për mbështetjen e deritanishme duke kërkuar që kjo të vazhdojë edhe më tej.

Nga ana tjetër Drejtori i TIKA-s bashkë me stafin e tij u zotuan se mbështetja e tyre nuk do të mungojë aty ku ka mundësi.

Të dy palët u dakorduan që takimet e tilla të vazhdojnë edhe në të ardhmen me qëllim të realizimit të aktiviteteve ku përfitues do të jenë qytetarët e komunës së Dragashit.

Gjiganti

Mos i humb

Selim Kryeziu me postim prekës pas pensionimit të dy profesorëve: Në foton e dytë mungon Ruzhdi Berisha

Fari Kolloni

Komuna e Dragashit shpall tender 27 mijë euro për renovimin e shkollave në Brezne dhe Pllajnik

Fari Kolloni

Pas 40 vitesh punë, mësimdhënësi Hashim Jakupi i jep fund karrierës në ‘Ruzhdi Berisha’

Fari Kolloni

Gjysmë shekull ekzistencë: Gjimnazi ‘Ruzhdi Berisha’ përcjell edhe një gjeneratë të maturantëve

Fari Kolloni

Hajriz Meleqi për Garën e Diturisë: ”T’rrova, m’rrove, brisku i berberit”

Fari Kolloni

Aks ident trafiku në Dragash, një grua bëhet për spital

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net