Opoja.net
Meka Mish

Shaban Shabani priti sportistët e shkollës së Llopushnikut (Video)

Kryetari i Komunës së Dragashit, Shaban Shabani, sot priti në takim ekipin pjesëmarrës në Olimpiadën e Melkut të Austrisë nga SHFMU “Shaban Shabani” e Llopushnikut. Në këtë takim, ku i pranishëm ishte edhe drejtori i Arsimit, Vloran Cenaj, u diskutua për të arriturat e nxënësve nga kjo shkollë, si dhe për gjetjen e mundësive që ata të stimulohen edhe më shumë, në mënyrë që në të ardhmen ta përfaqësojnë komunën tonë edhe më mirë në garat ndërkombëtare. Kreu i Komunës dhe drejtori i Arsimit i uruan nxënësit e kësaj shkolle, mësimdhënësin e njohur të edukatës fizike, Shukri Shalën, si dhe drejtorin, Bahtiar Bojaxhin, duke iu premtuar se do ta kenë mbështetjen e Komunës edhe në të ardhmen, brenda mundësive që ka kjo komunë e varfër. Ndërkohë, nga nxënësit dhe drejtuesit e shkollës morën premtime se do të angazhohen edhe më shumë që komuna jonë të ketë përfaqësim më të dinjitetshëm në këtë fushë.

Vlen të theksohet se shkolla e Llopushnikut mori pjesë në garat ndërkombëtare për nxënës, në Melk të Austrisë, të cilat i organizoi ambasada e Kosovës në Austri. Në gara morën pjesë edhe Shqipëria, Hungaria, Lugina e Preshevës, Austria dhe Gjermania. Garat u zhvilluan në volejboll, ku Llopushniku zuri vendin e tretë, në futboll – vendi i parë, atletikë (Kërcim së gjati) vendi i dytë, vrapim (80 metra) vendi i dytë dhe në atletikë të lehtë, Llopushniku zuri vendin e parë.

Nxënësit që morën pjesë ishin, Begon Kryeziu, Halil Shabani, Leonora Bojaxjiu dhe Heronisa Gashi, të udhëhequr nga mësimdhënësi, Shukri Shala, si dhe drejtori i shkollës, Bahtiar Bojaxhiu. Garat u zhvilluan për tre ditë, 25, 26 dhe 27 maj. /Radio Sharri/

Gjiganti

Mos i humb

Dragash: Kërc ënon bashkëshorten nëpërmjet mesazheve telefonik

Opoja.net

‘Sofra e Ymer Prizrenit’ në Zgatar vjen më 8 qershor: Shumë aktivitete kulturore dhe çmime për pjesëmarrësit

Fari Kolloni

Komuna e Dragashit do t’i ‘testojë’ në vrapim fëmijët e lindur në vitin e Pavarësisë

Fari Kolloni

Selim Kryeziu me postim prekës pas pensionimit të dy profesorëve: Në foton e dytë mungon Ruzhdi Berisha

Fari Kolloni

Komuna e Dragashit shpall tender 27 mijë euro për renovimin e shkollave në Brezne dhe Pllajnik

Fari Kolloni

Pas 40 vitesh punë, mësimdhënësi Hashim Jakupi i jep fund karrierës në ‘Ruzhdi Berisha’

Fari Kolloni
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net