Opoja.net
Meka Mish

Shembull që duhet të ndiqni secili nga ju në Kosovë, kapni lopatat e lironi rrugët tuaja

Shembull që duhet të ndiqni secili nga ju në Kosovë, kapni lopatat e lironi rrugët tuaja

Në fshatin Kosavë të Opojës/ Dragash fshatarët kanë marrë lopatat dhe kanë hapur rrugën e fshatit.

Kjo ka ndodhur si pasojë e mospastrimit të rrugëve në mënyrë efektive nga kompania kompetente e angazhuar ana e autoriteve komunale. Banorët kanë thënë se po ndjehen të harruar nga autoritetet shtetërore.

Sefidin Mejzini i cili është edhe anëtar i Kuvendit Komunal në Dragash ka publikuar foto me bashkëfshatarët të cilët me lopata hapin rrugën disakilometërshe të fshatit Kosavë që lidhet me magjistralen Opojë -Dragash-Prizren.

Shembull i njëjtë po ndiqet edhe në disa fshatra të tjerë të zonës.

Ndërsa në fshatin më të madh të Opojës/Dragashit, Bresanë, për shkak të defektëve në ujësjellësin e instaluar muaj më pare, këto ditë banorët janë ankuar se kanë mbetur totalisht pa ujë, pavarësisht se nëpër fshat kalon lumi me përplot ujë.

Një shembull i tillë duhet të ndiqet nga të gjithë, gjë e cila ndodhë edhe në shtetet më të fuqishme ku banorët me vetëiniciativa lirojnë rrugët e tyre banuese./Indeksonline/

Mos i humb

Haradinaj më 1 korrik në Francë për liberalizimin e vizave

Opoja.net

Institucionet publike shëndetësore me mungesë të anesteziologëve

Opoja.net

Policia e Kosovës dhe ajo hungareze synojnë thellimin e bashkëpunimit

Opoja.net

Ministri britanik: Do ta vazhdojmë përkrahjen për Kosovën

Opoja.net

Kosova së shpejti me projektin e parë nga burimet e ripërtritshme

Opoja.net

Haradinaj: Ndërhyrja e NATO-s, e prirë nga Amerika, ktheu shpresën tek populli ynë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net