Opoja.net
Meka Mish

Shokohen opojasit, nëpër fushë gjinden disa Qelbsa (Fusharrë) të ngordhur

Kohëve të fundit kafsha e egër Qelbsi (Fusharri) po ngordh në Opojë dhe bjeshkëve të Tetovës në Maqedoni.

Ditëve të fundit në Blaç janë parë disa Qelbsa të ngordhur.

Banoret e zonës janë habitur dhe të shokuar me këtë fenomenin e ngordhjes masive të kafshës së egër të Qelbsit (Fusharrin).

Nuk dihet nëse kjo po ndodh si dukuri që ka të bëj me ndryshime klimatike globale./OpojaSot.com

Gjiganti

Mos i humb

Xhirohet në Kosovë, shqiponja duke e ushqyer të vogëlin e saj me hardhucë

Opoja.net

Ciceronët e ardhshëm nga Komuna e Dragashit vizituan disa nga vendet turistike në Komunën e Dragashit

Opoja.net

Sektori i bujqësisë me potencial për rritje të eksporteve në Kosovë

Opoja.net

Udhëheqësi i sektorit të bujqësisë së Dragashit po qëndron për vizitë studimore në Lubjanë të Sllovenisë

Opoja.net

Së shpejti tatim për arat që nuk punohen në Kosovë

Opoja.net

Ciceronët e ardhshëm të gjuhës angleze prezantuan vendet turistike të Prizrenit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net