Opoja.net
Meka Mish

Sot në Mejdan gara e kuajve, të dielën garat e pehlivanëve

Njoftohen qytetarët se në kuadër të 15 Qershorit- Ditës së Çlirimit të Komunës, Komuna e Dragashit, organizon aktivitete të ndryshme.

Të shtunën, datë 16 Qershor 2018, në Mejdan të Opojës, me fillim në ora 15.00, mbahet gara e Vrapimit të Kuajve.

Të nesërmen, më datë 17.06.2018, e Diel, do të mbahen garat tradicionale të Pehlivanëve, në Stadiumin e Qytetit në Dragash, duke filluar nga ora 10:00.

Mos i humb

Qytetarët pastrojnë, Komuna shpenzon: Mbi 65 mijë euro të raportuara si shpenzime për mirëmbajtjen e rrugëve dimërore

Fari Kolloni

Qendra e VV-së në Dragash kërkon shkarkimin e Seljman Osmanit

Fari Kolloni

Kryetari Shabani anulon konkursin për mësimdhënës të kimisë në shkollën e Kosavës

Fari Kolloni

Banorët e Blaçit mbesin mbi 35 orë pa ujë, akuzojnë Komunën dhe operatorin ekonomik për keqmenaxhim të projektit

Fari Kolloni

Qytetari nga Brruti: zv/Kryesuesi i KK në Dragash e udhëheq komunën paralele të Gorës

Fari Kolloni

Nga QKMF e Dragashit paratë nuk depozitohen me kohë në llogari

Fari Kolloni
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net