Opoja.net

Studentët e Prizrenit paralajmërojnë protesta

 Parlamenti i Studentëve të Universitetit “ Ukshin Hoti” në qytetin e Prizrenit kanë paralajmëruar së në ora 13:00 do të organizojnë protestë paqësore para oborrit të Universitetit në fjalë.
Arsyeja e protestës është zgjedhja e një rektori të paligjshëm që Këshilli Drejtues po synon ta zgjedhë ditën e nesërme në po të njëjtën orë dhe ne nuk do ta lejojmë të ndodhë një gjë e tillë në asnjë mënyrë.

Mos i humb

Couple married for over 80 years says no secret to long life together: ‘Just be nice to each other’

Linda Guraj

Përse jemi në këtë gjendje?

Opoja.net

Dembele vs Vinicius: E ardhmja e El Clasicos

Opoja.net

Ata që e duan njëri-tjetrin për hir të Allahut

Opoja.net

Një metodë në njohjen e dijes dhe dijetarit

Opoja.net

Apel për t’u vëllazëruar

Opoja.net

Të jesh zemërgjerë!

Opoja.net

Çdo gjë dëshmon për profetin

Opoja.net

Të shohësh mirësitë e përgjithshme

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net