Opoja.net
Meka Mish

Të mirat shëndetësore të mjaltit

Një nga dhuratat më të mira që mund t’i bëni organizimit tuaj është të përdorni mjaltë. Mjalti është veçanërisht i shëndetshëm kur përdoret në vend të sheqerit të rafinuar.

Më poshtë u sjellim disa të mira që mjalti ka për shëndetin tuaj:

Mjalti është “më pak i keq” se sheqeri për diabetikët

Mjalti me cilësi të lartë është i pasur në antioksidantë që mund ta ndihmojnë presionin e ulët të gjakut,

Mjalti zvogëlon trigliceridet,

Një lugë mjaltë me qumësht para gjumit ju qetëson dukshëm.

Gjiganti

Mos i humb

Sa duhet të jetë shtypja e gjakut në bazë të moshës që keni

Opoja.net

Shkathtësia për të kontrolluar emocionet

Opoja.net

Gjashtë zakone të gabuara në ushqim, të cilat agjëruesit i bëjnë gjatë Ramazanit

Opoja.net

Nëse pini duhan më shumë se 5 vjet, kjo recetë jua pastron mushkëritë

Opoja.net

Dritat LED të veturave dhe ato në shtëpi mund t’u shkaktojnë probleme të pakthyeshme syve

Opoja.net

Hamburgerët me djathë janë të mirë për shëndetin tuaj

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net