Opoja.net
Meka Mish e re

Test: Sa numra shihni në këtë figurë? Përgjigja nuk është aq e thjeshtë!

Mund ta testoni veten.

Sot ju ofrojmë një lojë të këndshme që do të testojë inteligjencën tuaj dhe aftësinë tuaj për të zgjidhur problemet.

Testi është me sa duket shumë i thjeshtë: ju duhet të shikoni imazhin në fillim dhe të mendoni se sa numra janë të pranishëm në të.

Siç është parashikuar, pamja mashtron dhe nuk është aq e qartë për të arritur zgjidhjen. E gjitha që ju duhet të bëni është ta vini veten në provë, ndoshta duke sfiduar miqtë apo të afërmit tuaj dhe më pas të zbuloni përgjigjen e saktë – me shumë demonstrime – në fund të artikullit, shkruan “NOA”.

Stërvitja me lojëra të ngjashme, edhe pse duken të thjeshta, aftësia e tyre për ta mbajtur trurin tonë aktiv është dëshmuar, por gjithashtu dhe mbi të gjitha për të luftuar plakjen dhe për të përmirësuar aftësitë tona intelektuale.

Prandaj, kultura jonë e përgjithshme nuk do të rritet, por inteligjenca jonë me siguri se po. Provoni!

Mos i humb

Çfarë i ndodh makinës nëse me 100km në orë e ndërroni marshin në “rikverc”

Opoja.net

Telefoni, 18 herë më shumë baktere se tualeti

Opoja.net

Momenti kur shmanget tragjedia për një “fije floku”

Opoja.net

Ngarkoi telefonin në xhami, la para dhe një mesazh

Opoja.net

Kujdes si e përdorni bankonatin! Më kurrë mos merrni vërtetim pas transaksionit!

Opoja.net

Vjen edhe aeroplani i parë elektrik në botë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net