Opoja.net

Thaçi paralajmëron rreziqet për Kosovën nëse nuk hiqet taksa

Kosova

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka thënë se duke u ballafaquar e konfrontuar me Perëndimin, Kosova do të mbetet e izoluar.

Ai ka thënë se nëse nuk hiqet taksa ndaj Serbisë atëherë ndaj Kosovës mund të merren masa.

“Vazhdimësia e kësaj gjendje nuk do t’i sjellë të mira Kosovës, institucioneve të venndit. Mund të kemi masa që do të mund të ndërmerren ndaj Kosovës nga aleatët. Nga BE-ja nuk do të ketë liberalizim të vizave dhe mund të ketë masa shqetësuese për qytetarët dhe shtetin”, ka thënë Thaçi në “Debat” të RTK-së.

“Unë punoj që kjo gjendje që të tejkalohet”.

Mos i humb

Prizren, BIK ndan mishin me veturë të kufomave (Video)

Opoja.net

Kolona të gjata në Merdare, bashkatdhetarët po presin deri në pesë orë

Opoja.net

I pastrehë e i palëvizshëm, tani vullnetar i Halil Kastratit

Opoja.net

Taksa 100 për qind rrit importin e mallrave përmes transportit hekurudhor

Opoja.net

Bashkësia Islame e Kosovës tregon krejt çfarë ka ndodhur me mishin e asgjësuar nga AUVK

Opoja.net

Resul Sinani aderon në AAK

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net