Opoja.net
Meka Mish

Themelimi i Komunës së Gorës, paralajmërohen zgjedhje në Opojë

Kryetari i Nisma Socialdemokrate në Dragash, Fatmir Halili, ka paralajmëruar zgjedhje të shpejta në Opojë nëse themelohet Komuna e Gorës.

Halili në një shënim në Facebook ka shkruar se nëse premtimi i Haradinajt dhënë goranëve realizohet Opoja shkon në zgjedhje.

Sipas të parit të Nisma Socialdemokrate në Dragash, edhe ashtu kemi nevojë për ndryshim të qeverisjes, prandaj le të ndahen goranët./OpojaSot.com

Më poshtë shënimi i tij i plotë

Fatmir Halili
Krijimi i komunës së GORËS nënkupton zgjedhje të shpejta për Dragashin (Sharrin)

Sot, kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj ka premtuar krijimin e komunës së Gorës, siç u kishte premtuar edhe Hashim Thaçi më herët.

Realisht, nuk shoh asgjë të keqe nga krijimi i kësaj komune. Përderisa është bërë komunë Ranilluku, Parteshi, Kllokoti, Mamusha, etj, pse mos të kenë komunën e vet, edhe më shumë se dhjetë fshatrat e kësaj treve. Tek e fundit, është vazhdimësi e krijimit të komunave në vija etnike gjithandej Kosovës, që vet e kemi pranuar.

Por, krijimi i kësaj komune nënkupton zgjedhje të reja edhe për pjesën shqiptare të Opojës. Fitoren e PDK-së në zgjedhjet e fundit e vulosën goranët, ndërsa pjesa shqiptare e përkrahi ndryshimin. Edhe ashtu, kemi nevoj për ndryshimin e qeverisjes, andaj le të ndahën goranët dhe të organizohen zgjedhje të reja edhe për Opojën.

Gjiganti

Mos i humb

Komuna e Dragashit shpall tender 27 mijë euro për renovimin e shkollave në Brezne dhe Pllajnik

Fari Kolloni

Pas 40 vitesh punë, mësimdhënësi Hashim Jakupi i jep fund karrierës në ‘Ruzhdi Berisha’

Fari Kolloni

Gjysmë shekull ekzistencë: Gjimnazi ‘Ruzhdi Berisha’ përcjell edhe një gjeneratë të maturantëve

Fari Kolloni

Hajriz Meleqi për Garën e Diturisë: ”T’rrova, m’rrove, brisku i berberit”

Fari Kolloni

Aks ident trafiku në Dragash, një grua bëhet për spital

Opoja.net

Ambasada Amerikane e interesuar për investime në shkollën e Restelicës

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net