Opoja.net

Urime muaji i Ramazanit nga Portali OPOJAnet

Opoja
Urime muaji i Ramazanit nga Portali OPOJAnet

Agjencia e lajmeve “OPOJAnet” shpreh rastin që të gjithë besimtarëve muslimanë t’ju uroj muajin e shenjtë të Ramazanit duke e lutur All-llahun xh.sh. që të na lehtsoj agjërimin dhe të na i pranojë lutjet dhe ibadetet tona që do të bëjmë gjatë këtij muaji.

Portali “OPOJAnet” njëkohësisht ju informon se për muajin e Ramazanit ka përgaditur një rubrikë e cila do ti kushtohet vetëm Muajit të Ramazanit, duke ju informuar edhe për kohën e iftarit dhe syfyrit.

Rubrika mund ta gjeni duke KLIKUAR KËTU.

Loading...

Mos i humb

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkroi Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Dragashit në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2020

Opoja.net

Ujërat e zeza vërshojnë fshatin Kapre – Banorët kërkojnë zgjidhje!

Opoja.net

Kërkohet i riu nga Dibra – Dyshohet se është parë në Dragash!

Opoja.net

Komunat do të dalin të dëmtuara nga pandemia

Opoja.net

Persona të paidentifikuar sulmojnë fizikisht imamin e xhamisë në Buzez të Dragashit

Opoja.net

Të gjithë besimtarëve muslimanë urime Fitër Bajrami nga Portali Opoja.net

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net