Opoja.net
Meka Mish

Ushtrime të KFOR-it Turk nëpër Komunën e Dragashit

Pjesëtarët e KFOR-it po zhvillojnë “ushtrimet e planifikuara” nëpër gjithë Kosovën në përputhej me Rezolutën 1244 të Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara. Sipas një njoftimi të dhënë nga KFOR-i Turk për redaksinë e Portalit Opoja.net nesër më datën 08 mars 2019 duke filluar nga ora 18:00 deri 23:00 në disa zona të Komunës së Dragashit do të zhvillohet ushtrime të KFOR-it.

Ushtrimet po zhvillohen për ta “ruajtur gatishmërinë” dhe “aftësinë operative” me të cilat “garantohet mjedis i sigurt e paqësor si dhje lëvizje e lirë”, ka kumtuar KFOR-i. /Opoja.net/

Gjiganti

Mos i humb

Selim Kryeziu me postim prekës pas pensionimit të dy profesorëve: Në foton e dytë mungon Ruzhdi Berisha

Fari Kolloni

Komuna e Dragashit shpall tender 27 mijë euro për renovimin e shkollave në Brezne dhe Pllajnik

Fari Kolloni

Pas 40 vitesh punë, mësimdhënësi Hashim Jakupi i jep fund karrierës në ‘Ruzhdi Berisha’

Fari Kolloni

Gjysmë shekull ekzistencë: Gjimnazi ‘Ruzhdi Berisha’ përcjell edhe një gjeneratë të maturantëve

Fari Kolloni

Hajriz Meleqi për Garën e Diturisë: ”T’rrova, m’rrove, brisku i berberit”

Fari Kolloni

Aks ident trafiku në Dragash, një grua bëhet për spital

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net