Opoja.net

“Vepro Mençur” projekti më i ri i implementuar nga OJQ Avoko

Shoqata

Dragash – Në qëndren rinore “AVOKO” në Dragash janë kryjer puntori dy ditore më 17 dhe 18 korrik 2017, draftimi i planit të veprimit rinorë, në kuadër të projektit “Vepro Mençur”, projektë i sponzorizuar nga USAID, mbeshtetur nga ATRC dhe implementuar nga OJQ AVOKO.

Në kuadër të puntorisë është bërë përmbledhje e puntorisë paraprake, si dhe prezantimi i draftit të planit të veprimit rinorë.

© Opoja.net

Loading...

Mos i humb

Fuqizimi i të rinjve në parandalimin e ekstremizmit të dhunshëm

Kushtrim Guraj

Ganimete Musliu sot qëndroi në Qendrën Rinore “Avoko” në Dragash

Opoja.net

Publikohen rezultatet e përformancës së delegateve të kuvendit komunal të Dragashit

Opoja.net

Publikohen të gjeturat në gjykata nga Organizata Cidd

Opoja.net

“Të rinjtë kundër pabarazive”

Opoja.net

Kujdesi për shpezët nuk do shumë mundë (Foto)

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net