Opoja.net
Meka Mish

Vjedhje në Prizren, arrestohet nga policia ende pa raportuar pronari vjedhjen

Me datën 01 Maj, një qytetar kishte bërë një kallëzim në polici për vjedhje të gjësendeve nga automjeti i tij.

Vjedhja kishte ndodhur ditën për diell dhe hajduti ishte kapur nga hetuesit ende pa e raportuar vjedhje pronari i automjetit.

Sipas raporteve hetimore merret vesh se i dyshuari ishte parë nga hetuesit në rrugën “Gjallica” me dy kasetofonë; një palë syze dhe një çelës pune dhe duke e njohur si recidivist të vjedhje i njëjti ishte shoqëruar për në stacion policor dhe pasi nuk kishte mundur të sqaronte origjinën e gjësendeve, të njëjtat janë sekuestruar e që më vonë, pas denoncimit të rastit i janë kthyer pronarit.

Më pas i dyshuari është arrestuar dhe më urdhër të prokurorit ndalët nën masën e arrestit,njofton zyra për informim publik nga Policia Rajonalen në Prizren

Gjiganti

Mos i humb

Aks ident trafiku në Dragash, një grua bëhet për spital

Opoja.net

Aksident trafiku pa lëndime në aksin rrugor Prizren – Opojë

Kushtrim Guraj

Ndodhi ajo që pritej – Aksident tek Laku i Rapçës!

Opoja.net

Qenët e bariut mb*ysin ujkun në Dragash

Opoja.net

Vajza nga Prizreni doli nga shtëpia dhe nuk u kthye më, policia jep detaje

Opoja.net

Dënohet me bur*gim me kusht dhe me gjobë i aku*zuari që pranoi se vodhi naftë nga ekskavatori i KFOR-it

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net