Opoja.net
Meka Mish

Zv. Ministrin e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, z. Rexhep Mazreku viziton Komunën e Dragashit

Kryetari i Komunës sonë, z. Shaban Shabani paraqiti gjendjen e tanishme sa i përket fushës së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, sidhe sfidat me të cilat përballet komuna jonë.

Nga Zv. Ministri Mazreku morrëm konfirmimin së do të vazhdohet me rregullimin e palestrës sportive dhe se punimet do të fillojnë shumë shpejt. Menjëherë pas takimit, së bashku vizituam vendin e palestrës sportive që të shihet gjendja e saj nga afër.

Gjiganti

Mos i humb

Dragash: Kërc ënon bashkëshorten nëpërmjet mesazheve telefonik

Opoja.net

‘Sofra e Ymer Prizrenit’ në Zgatar vjen më 8 qershor: Shumë aktivitete kulturore dhe çmime për pjesëmarrësit

Fari Kolloni

Komuna e Dragashit do t’i ‘testojë’ në vrapim fëmijët e lindur në vitin e Pavarësisë

Fari Kolloni

Selim Kryeziu me postim prekës pas pensionimit të dy profesorëve: Në foton e dytë mungon Ruzhdi Berisha

Fari Kolloni

Komuna e Dragashit shpall tender 27 mijë euro për renovimin e shkollave në Brezne dhe Pllajnik

Fari Kolloni

Pas 40 vitesh punë, mësimdhënësi Hashim Jakupi i jep fund karrierës në ‘Ruzhdi Berisha’

Fari Kolloni
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net