Opoja.net

10 “bishat” ushtarake (Foto)

Teknologji
10 “bishat” ushtarake (Foto)

Shtetet e fuqishme bëjnë investime të mëdha në ushtri – SHBA-ja harxhon 610 miliardë dollarë në vit, ndaj makineritë që prodhohen për të duhet të jenë ekstreme.

Bota është e kërcënuar vazhdimisht, mes tjerash edhe nga veprimet ushtarake në individëve, grupeve dhe shteteve.

ISIS-i është i fundit që po e sfidon rendin botëror, siç pretendojnë udhëheqës të tij, njofton Klan Kosova.

Por konfliktet më të rrezikshme, ndoshta, janë ato ndër-shtetërore, i fundit është ai mes Rusisë dhe Turqisë.

Pas këtyre ngjarjeve, me siguri, shumë pyesin veten cilat janë vendet me ushtrinë më të fuqishme.

Por ushtria nëse nuk ka automjete është e kotë, ndërsa ne do të publikojmë 10 nga makinat më të fuqishme ushtarake ndër vite.

Pa më të voglin dyshim këto mjete mund t’i cilësosh si 10 bishat ushtarake.

1. Fennek

11

2. Volkswagen Schwimmwagen

22

3. Marauder

33

4. Përbindëshi i detit Kaspik

44

5. Cougar 6×6

55

6. Volvo TP21

66

7. BvS 10 ‘Viking’

77

8. Humvee

88

9. Willys Jeep

99

10. ZIL

1010

Tre gjëra në rrjete sociale që mund t’iu ndëshkojnë

Opoja.net

Prej tani Messenger ju tregon nëse dikush e bën ‘screenshot’ bisedën

Opoja.net

Nokia 6300, vjen telefoni i dashur dhe i shumëkërkuar nga të gjithë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net