Opoja.net

A e dini se ka Wi-Fi edhe në hënë?

Teknologji
A e dini se ka Wi-Fi edhe në hënë?

NASA dhe MIT sapo kanë krijuar një paisje që mundëson shpërndarjen e internetit në hapësirë.

Nëpërmjet pulsimeve të kësaj pajisjeje do të jetë e mundur kalimi i të dhënave rreth 238,900 milje larg.

Shpejtësia do të jetë 19.44 megabajt për sekondë.

Ky Wi-Fi është në shfrytëzim nga astronautët ndërsa instalimi i tij ka kushtuar afërsisht 300 mijë dollarë.

Tre gjëra në rrjete sociale që mund t’iu ndëshkojnë

Opoja.net

Prej tani Messenger ju tregon nëse dikush e bën ‘screenshot’ bisedën

Opoja.net

Nokia 6300, vjen telefoni i dashur dhe i shumëkërkuar nga të gjithë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net