Opoja.net

Adobe me sistem që bashkon realitetin virtual, me hapësira apo objekte reale

Teknologji
Adobe me sistem që bashkon realitetin virtual, me hapësira apo objekte reale

Deri në fund të vitit, kompania Adobe do të sjellë tri aplikacione të ndryshme, që i përkasin një epoke të re të kreativitetit.

Në mesin e tyre, do të jetë edhe Project Glasswing, që do të shërbejë si një lloj shtrese Photoshopi, që mund të ndryshojë pjesë të ndryshme, vetëm me kalimin e gishtit nëpër ekran, transmeton Telegrafi.

Me vendosjen e një objekti në anën tjetër të pajisjes transparente, shfrytëzuesit do kenë mundësi të bëjnë ndryshimin si të ngjyrave, aksesorëve apo edhe të pjesëve tjera.

Produkti i finalizuar ashtu si ka pasur dëshirë klienti, më pas mund të hyjë në prodhim si i përsonalizuar dhe shumë ndryshe nga të tjerat.

Deri më tani, konsiderohet se ky sistem që bashkon realitetin virtual, me hapësirat apo objektet reale, do të vendoset në qendra të ndryshme tregtare dhe prodhuese.

Varësisht nga kërkesa, Project Glasswing mund të vendoset edhe nëpër pika turistike, muze apo ekspozita që ta lehtësojë punën e shoqëruesve, me shërbime shumë më të mira. /Telegrafi/

Loading...

Mos i humb

Instagrami do t’ju ndalojë përdorimin personave të rinj në moshë

Opoja.net

Opsioni i Facebookut për raportimin e fatkeqësive natyrore zgjerohet edhe në WhatsApp

Opoja.net

Largoni të gjitha kabllot e padëshirueshëm, që zënë hapësirë dhe nuk duken mirë

Opoja.net

BE kontrollon përdorimin e të dhënave personale nga google dhe facebook

Opoja.net

Këshilla: Mos i lini në veturë këto gjëra gjatë dimrit

Opoja.net

Sot 25 vjet më parë doli Sony Playstation i parë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net