Opoja.net

Ambasadori Delawi vizitoi Kalanë e Prizrenit

Kosova
Ambasadori Delawi vizitoi Kalanë e Prizrenit

Para tri ditësh kanë filluar aktiviteteve vullnetare për trashëgimi kulturore në Kalanë e Prizrenit. Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës me rastin e vizitës së Kalasë së Prizrenit, vizitoi edhe vullnetarët që janë duke zhvilluar aktivitetet në Kala.

Duke shprehur përkushtimin e tij, Ambasadori Delawi i ka falënderuar vullnetaret që kanë zgjedhur Kosovës për aktivitete të tilla. Pjesëmarrësit ishin mjaft të impresionuar më vizitën e Ambasadorit, dhe një herësh shprehen përshtypjet e tyre të mira për Kosovën dhe trashëgiminë e pasur kulturore. Gjatë ditës së enjte aktivitetet do të vazhdojnë me disa vizita në lokalitetet arkeologjike të Kosovës siç janë lokaliteti arkeologjik Ulpiana, Kalaja e Harilaqit, lokaliteti arkeologjik Dresnik etj.

Në dy ditët e ardhshme temperaturat deri në -5 gradë

Opoja.net

Ja kur pritet të bie borë në Kosovë

Opoja.net

Heshtje rreth varrezës së re masive në Serbi

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net