Opoja.net

Apeli i veçantë i IKSHPK-së për të moshuarit në Kosovë: Rrini në shtëpi

Kosova
Apeli i veçantë i IKSHPK-së për të moshuarit në Kosovë: Rrini në shtëpi

IKSHPK ka një apel të veçantë për të moshuarit në Kosovë.

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik, përmes një postimi në Facebook i ka bërë apel të moshuarve të qëndrojnë në shtëpi.

“Të nderuar familjarë të të moshuarve, ju lutemi kujdesuni për më të dashurit tuaj të moshuar dhe për nevojat e tyre, duke u siguruar që të mos dalin nga shtëpia!”, thuhet ndër të tjera në njoftimin e IKSHP-së.

Njoftimi i plotë:

APEL I VEÇANTË PËR TË MOSHUARIT: JU LUTEMI, RRINI NË SHTËPI!

Të nderuar qytetarë,

– Ju lutemi, përmbajuni rekomandimeve të Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike dhe Ministrisë së Shëndetësisë.

– Të dashur të moshuar, ju lutemi të mos dilni nga shtëpia! Qëndroni në shtëpi, kjo ua shpëton jetën!

– Të nderuar familjarë të të moshuarve, ju lutemi kujdesuni për më të dashurit tuaj të moshuar dhe për nevojat e tyre, duke u siguruar që të mos dalin nga shtëpia!

– Mbani distancë sociale për 2 metra! Mbani maskat! Aplikoni masat e nevojshme higjienike!

– Na ndihmoni pak që të ju ndihmojmë shumë!

– Së bashku, ne mundemi dhe ia dalim!

Kur do të bëhen me pagesë autostradat e Kosovës?

Opoja.net

Përfundon seanca për raportimin e Hotit rreth dialogut, nuk ka kuorum për votimin e rezolutës

Opoja.net

Sërish dështon votimi i Ligjit që mundëson tërheqjen e 10-përqindëshit të Trustit

Opoja.net

Kosova pritet t’i nderojë me medalje edhe dy bashkëpunëtorët e ngushtë të Trumpit

Opoja.net

Vulin me paralajmërim për Bosnjën rreth njohjes së Kosovës

Opoja.net

Bordi i Përkohshëm i Drejtorëve vizitoi njësitë prodhuese të korporatës

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net