Opoja.net

Aplikacion që mund të fitohen para duke ecur

Teknologji
Aplikacion që mund të fitohen para duke ecur

Duke filluar që sot mund të fitoni para duke bërë diçka që e bën gjithmonë natyralisht si për shembull të ecni.

Falë aplikacionit Sweatcoin, hapat tuaj tani vlejnë më shumë dhe mund të përkthehen në para. Programi i ndjek hapat tuaj në qytet dhe i kthen ato në digjitale. Për çdo 1000 hapa ju fitoni 0.95 SWC apo Sweatcoin të cilat mund t’i konvertoni në para reale ose t’i përdorni për shërbimet e app store.

spendcoin2

Bashkëngjitur kësaj aplikacioni ofron edhe kurse për yoga, veshje sërfi, apo mundësinë që paratë virtuale që fitoni t’i dhuroni për bamirësi.

Të parët që e provojnë këtë aplikacion janë Amerika dhe Britania e Madhe, pastaj ai do të përhapet edhe në vendet e tjera të botës.

Tre gjëra në rrjete sociale që mund t’iu ndëshkojnë

Opoja.net

Prej tani Messenger ju tregon nëse dikush e bën ‘screenshot’ bisedën

Opoja.net

Nokia 6300, vjen telefoni i dashur dhe i shumëkërkuar nga të gjithë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net