Opoja.net

Artistët figurativ Opojanë – Bajram Gërdellaj

Galleria Kultura Opoja

Më poshtë keni të paraqitur disa vizatime të piktorit nga opoja Bajram Gërdellaj.

Ndalohet rreptësisht marrja dhe shpërndarja ne media, portale. .. pa autorizim paraprak me shkrim nga Artistet Figurativ Opojanë.

Opoja.net ka të drejtat autoriale për keto fotografi.

(Opoja.net)

Mos i humb

Biznesmeni Burim Piraj, porosit popullinë të mos mashtrohen gjatë zgjedhjeve

Opoja.net

Gjuha shqipe zgjon interesimin e studiuesve nga e gjithë bota

Opoja.net

DKA në Dragash në koordinim me MASHT edhe këtë vit ka vazhduar me trajnimin e mësimdhënësve

Opoja.net

Sot nis Seminari i Gjuhës, Letërsisë dhe Kulturës Shqiptare

Opoja.net

Familja Kasami nga Bresana shëmbëlltyrë për të mirë!

Opoja.net

Pamje rrënqethëse nga lufta në rrethinën e Dragashit, kufomat e njerëzve në bunar e lumë

Opoja.net