Opoja.net

Artistët figurativ Opojanë – Edita Krasniqi

Galleria Kultura Opoja

Më poshtë keni të paraqitur disa vizatime të piktorit nga opoja Edita Krasniqi.

Ndalohet rreptësisht marrja dhe shpërndarja ne media, portale. .. pa autorizim paraprak me shkrim nga Artistet Figurativ Opojanë.

Opoja.net ka të drejtat autoriale për keto fotografi.

Mos i humb

Nëntë kandidatë nga Opoja, prej tyre vetëm një grua! (Lista)

Opoja.net

Fillon ndryshimi i premtuar i qytezës së Dragashit!

Opoja.net

Vendet e Dragashit që do të mbeten pa rrymë

Opoja.net

Thellohet bashkëpunimi i shkollës “Fetah Sylejmani” të Dragashit dhe “Qazim Shehu” nga Shtiqëni i Kukësit

Opoja.net

Sot është mbajtur pjesa e dytë e afatit të dytë të Testit të Maturës në komunën e Dragashit

Kushtrim Guraj

79 ditët e Kukësit, 20 vjet më pas, në ditarin e shkrimtarit Petrit Palushi

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net