Opoja.net

Artistët figurativ Opojanë – Halim Mejzini

Galleria Kultura Opoja

Më poshtë keni të paraqitur disa vizatime të piktorit nga opoja Halim Mejzini .

Ndalohet rreptësisht marrja dhe shpërndarja ne media, portale. .. pa autorizim paraprak me shkrim nga Artistet Figurativ Opojanë.

Opoja.net ka të drejtat autoriale për keto fotografi.

Mos i humb

Nëntë kandidatë nga Opoja, prej tyre vetëm një grua! (Lista)

Opoja.net

Fillon ndryshimi i premtuar i qytezës së Dragashit!

Opoja.net

Vendet e Dragashit që do të mbeten pa rrymë

Opoja.net

Thellohet bashkëpunimi i shkollës “Fetah Sylejmani” të Dragashit dhe “Qazim Shehu” nga Shtiqëni i Kukësit

Opoja.net

Sot është mbajtur pjesa e dytë e afatit të dytë të Testit të Maturës në komunën e Dragashit

Kushtrim Guraj

79 ditët e Kukësit, 20 vjet më pas, në ditarin e shkrimtarit Petrit Palushi

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net