Opoja.net

Artistët figurativ Opojanë – Uran Bahtijari

Galleria Kultura Opoja

Më poshtë keni të paraqitur disa vizatime të piktorit nga opoja Uran Bahtijari .

Ndalohet rreptësisht marrja dhe shpërndarja ne media, portale. .. pa autorizim paraprak me shkrim nga Artistet Figurativ Opojanë.

Opoja.net ka të drejtat autoriale për keto fotografi.

Mos i humb

Biznesmeni Burim Piraj, porosit popullinë të mos mashtrohen gjatë zgjedhjeve

Opoja.net

Gjuha shqipe zgjon interesimin e studiuesve nga e gjithë bota

Opoja.net

DKA në Dragash në koordinim me MASHT edhe këtë vit ka vazhduar me trajnimin e mësimdhënësve

Opoja.net

Sot nis Seminari i Gjuhës, Letërsisë dhe Kulturës Shqiptare

Opoja.net

Familja Kasami nga Bresana shëmbëlltyrë për të mirë!

Opoja.net

Pamje rrënqethëse nga lufta në rrethinën e Dragashit, kufomat e njerëzve në bunar e lumë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net