Opoja.net

Opoja.net

http://www.opoja.net - 10961 Lajmet - 0 Comments
Edhe ju mund të sjellëni lajmin në Portalin "Opoja.net", apo nëse keni propozim për ndonjë temë interesante, mos hezitoni të na thirrni në tel: 045/ 563-059, apo na shkruani në email: info@opoja.net.
Loading...

Dhikret dhe duaja pas namazit

Opoja.net
[miptheme_dropcap style=”normal” color=”#4d4d4d” background=””]M[/miptheme_dropcap]eqë jemi në prag të Muajit Ramazan, ku shtohen lutjet, adhurimet, pendimi dhe kthimi nga All-llahu i Madhëruar dhe feja e Tij,...
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net