Opoja.net

Auto: Covid, vetura e krijuar nga familja Hasi nga Drenasi (VIDEO)

Auto: Covid, vetura e krijuar nga familja Hasi nga Drenasi (VIDEO)

Gazetari Milot Hasimja sjell kësaj here një veturë e cila është origjinale që i përngjan veturave ushtarake, mirëpo në miniaturë.

Pandemia ka bërë që në qytetin e Drenasit të krijohet diçka e tillë. Kush e ka ndërtuar dhe pse e kuptoni përmes stories së mëposhtme.Kush e sollën kompjuterin e parë në Bresanë ?

Opoja.net

Volkswagen ndryshon emrin e degës në SHBA

Kushtrim Guraj

Presion mbi krerët e teknologjisë për të kontrolluar lajmet e rreme

Kushtrim Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net