Opoja.net
Meka Mish

Automobili më i shtrenjtë në botë (Foto)

Kryetari i Bugattit, Stephan Winkelmann, dje në shtandin e Bugattit në Gjenevë ka deklaruar se automobili është shitur për 16,5 milionë euro të pabesueshëm. Atë e vë në lëvizje motori W16 me vëllim 8.0 litrash me katër turbo, me fuqi të përgjithshme 1500 kalfuqi dhe 1600 newton-metra si në modelet Chiron e Divo./FfaktePlus

Mos i humb

Samsungu paditet pasi thoshte që telefonat e saj janë rezistent ndaj ujit

Opoja.net

Dropbox Transfer mundëson dërgimin deri 100 GB fajlla

Opoja.net

Dizajnuesi i iPhone largohet nga Apple, njeriu që Steve Jobs e kishte quajtur “partner shpirtëror”

Opoja.net

Google po teston një metodë për ndarjen e kërkimeve tuaj me të tjerët

Opoja.net

YouTube po konsideron bartjen e tërë materialit për fëmijë në YouTube Kids

Opoja.net

Libra: Facebook publikon zyrtarisht kripto-valutën e tyre të parë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net