Opoja.net

Bashkë drejt vlerave!

Kultura Opoja

Jemi fatlum që jetojmë në një shoqëri me liri të shprehjes. Kjo na mundëson që edhe ne krijuesit figuratv opojanë të imponohemi me prezantim vlerash artistike.
Pastaj, duke patur parasysh se një krijues sado të jetë talent i madh, i vetmuar stagnon dhe mbetet jashta ecjes me kohën, sepse mungesa e konkurencës dhe kritikës nuk mundëson zhvillim të vlerës artistike. Andaj, ofruam një mundësi për të ecur bashkë drejt vlerave.
T’i bashkohemi grupit “Artistët figuratv opojanë”!
Bashkëpunojmë, prezantojmë këshillojmë, vlerësojmë dhe afirmojmë krijimtarinë tonë figurative!
Afirmojmë dhe nderojmë vetën dhe Opojën tonë të bukur!
Kontribuojmë për shtetin tonë të ri dhe për kombin!
Bashkë drejt vlerave!

(Opoja.net)

SUPER OFERTË NGA HOTEL ARXHENA

Ndërrimi i viteve nën bardhësinë e bjeshkëve të Sharrit

SHIKO OFERTAT

 

Tri klasë model për parafillorët në shkollat e komunës së Dragashit

Opoja.net

Nga e enjtja pritet mot më i butë, temperaturat do të shënojnë ngritje deri në 11°C

Opoja.net

Lista prej 278 fermerëve perfitues të subvencioneve nga komuna e Dragashit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net