Opoja.net

BB prezanton raportin ekonomik për Kosovë dhe vendet e Ballkanit

Rajoni
BB prezanton raportin ekonomik për Kosovë dhe vendet e Ballkanit

Zyra e Bankës Botërore në Kosovë organizon konferencë shtypi në të cilën do të prezantojë edicionin më të ri të Raportit të rregullt ekonomik të Bankës Botërore (RER) për Ballkanin Perëndimor.

Raporti, i cili prodhohet dy herë në vit, mbulon zhvillimet ekonomike, perspektivat dhe politikat ekonomike në Kosovë dhe vendet e tjera të Ballkanit Perëndimor.

Loading...

Mos i humb

Rifillimi i mësimit në Kosovë, sytë kah perëndimi

Opoja.net

Pse nuk dërgohen të gjithë në karantinë?

Opoja.net

SHBA-ja dhe BE-ja për dialogun: Strategji të ndryshme për detyrën e njëjtë

Opoja.net

Lajçak takoi ambasadorët e shteteve të Ballkanit Perëndimor

Opoja.net

Pandemia i hap rrugë bashkëpunimit në teknologji mes Rusisë dhe Kinës

Opoja.net

Pse vlera R është e rëndësishme në frenimin e koronavirusit?

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net