Opoja.net

Behar Rifaj, lojëtari me të gjitha pozicionët në KF “Opoja”

Opoja Sport

Super talenti I klubit të futbollit “Opoja” , Behar Rifaj, I cili I përshtatët qdo pozicion në fushën e futbollit, ky talent momentalisht luan si lojëtar I fundit mbrojtës.

Behar Rifaj, I lindur më 26 qeshor 1996 në Bellobrad të Opojës, mesimet e para I mesoi në shkollën fillore “Sezai Surroi” në Bellobrad, të mesmen e përfundoi në gjimnazin “Ruzhdi Berisha” në Dragash, tash është duke I vazhduar studimet në Fakultetin Juridik në Unizersitetin “Ukshin Hoti” në Prizren.

Një student shumë I mirë e I dalluar, në moshën më të mirë 19 vjeqare po tregon edhe talentin e tij në fushën e futbollit, I përshtatshem në qdo pozicion në fushë, shpresojmë se në të ardhmën ky talent të arrijë në klubet më të medha të futbollit. (Opoja.net)

Lajm i papritur nga Argjentina, Maradona ka nënshkruar të mos varroset, zbulohet çfarë ka kërkuar legjenda e futbollit

Kushtrim Guraj

Punonjësi i funeralit bënë foto me kufomën e legjendës argjentinase dhe kritikohet pafundësisht në rrjetet sociale

Kushtrim Guraj

Dikur Maradona thoshte: Çfarë lojtari kemi humbur për shkak të kokainës!

Kushtrim Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net