Opoja.net

Bie nga sistemi Viberi

Aplikacioni “Viber” ka ndaluar së funksionuari tash e sa minuta në vende të ndryshme të botës.

Edhe disa faqe që merren me rrjetet sociale, siç është Down Detector, tregojnë se ky aplikacion ka pasur shumë probleme në orën e fundit.

Përdorues të shumtë kanë raportuar për problemet që kanë hasur derisa kanë njoftuar se iu është kërkuar numri, por që fatkeqësisht e kanë pasur të pamundur të kyçen përsëri.

Çka po ndodh, Messenger, Instagram e WhatsApp bien nga sistemi

Opoja.net

Çfarë u ndodhi aplikacioneve më të përdorura në të gjithë botën, WhatsApp & Instagram s’funksionuan

Opoja.net

Facebooku dhe Instagrami bien nga sistemi

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Send this to a friend