Opoja.net

Bie sistemi i Facebookut, Instagramit dhe WhatsAppit

Teknologji
Bie sistemi i Facebookut, Instagramit dhe WhatsAppit

Nuk duhet të shqetësohuni nëse jeni duke pasur problem të hyni në llogarinë e juaj në Facebook, Instagram dhe WhatsApp, pasi që nuk jeni të vetmit.

Aktualisht këtyre rrjeteve sociale iu kanë rënë sistemet dhe përdoruesit që nuk po mund t’i shfrytëzojnë këto, përcjell Telegrafi.

Zonat ku nuk ka qasje në Facebook sipas Downdetector

Me të njëjtin problem, por në nivel shumë më të vogël, është prekur edhe WhatsApp, aplikacion që gjithashtu është nën pronësinë e Facebookut.

Zonat ku nuk ka qasje në WhatsApp sipas Downdetector

Edhe përdoruesit e Instagramit po hasin vështirësi që të kyçen në llogaritë e tyre.

Zonat ku nuk ka qasje në Instagram sipas Downdetector

Kontrolli nëpërmjet Downdetector, tregon për ankesat që janë bërë në mbarë botën nga përdoruesit, që nuk mund të hynin ose duhej të provonin disa herë derisa në qaseshin. /Telegrafi/

Loading...

Mos i humb

Gjashtë pajisjet që shpenzojnë më së shumti rrymë në shtëpi

Opoja.net

Shefi i Google-it bën thirrje për rregullore mbi inteligjencën artificiale

Opoja.net

Si të gjeni se kush ju përgjon celularin me katër kode

Opoja.net

Zbuloni si ta kuptoni nëse dikush ju ka bllokuar në WhatsApp

Opoja.net

Ndryshimi i fundit i Instagram-it për mesazhet në DM

Opoja.net

Ligjet më qesharake për shoferë në botë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net