Opoja.net

Bresana në vëndin e dytë në festivalin Anadrinia Jehon 2015

Kultura Opoja

SH.K.A Bresana këto ditë ishte në fshatin Denje te Rahovecit, ku morri pjesë në festivalin Anadrinia Jehon 2015, ku u shpërblyje me vëndin e dytë.

SH.K.A Bresana ka arritur të zë vëndin e dytë dhe të marrë qmimin për Rituali më i mirë dhe valltari më i mirë. Muhamed Sinani u shpërblyje valltari më i mirë në këtë festival. (Opoja.net)

Qmimi vendi i dyte shka bresana

Dëshmitë ndaj ish-drejtorit të Financave në Komunën e Dragashit, si dhe dy zyrtarëve komunal

Opoja.net

Dy raste të reja me Covid-19 në Dragash

Fari Kolloni

Në moshën 86-vjeçare ka ndërruar jetë Shaban Mejzini

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net