Opoja.net

Caritasi Zviceran në bashkëfinancim me Komunën e Dragashit ka mbështetur me grante disa bletar për prodhimtari të mjaltit

Natyra Opoja
Caritasi Zviceran në bashkëfinancim me Komunën e Dragashit ka mbështetur me grante disa bletar për prodhimtari të mjaltit

Caritasi Zviceran në bashkëpunim me komunën e Dragashit kanë mbështetur 14 fermerë përfitues, 8 nga komuniteti Goran dhe 6 nga komuniteti Shqiptar me paketa granti për prodhimin e mjaltit dhe pajisje për bletari.

Janë shpërndarë paketa të kompletuara për bletarë të përbëra nga veshje mbrojtëse me dorëza, koshere bletësh trekatëshe, centrifugë elektrike, kulluese mjalti, vaska për heqjen e kapakëve të mjaltit, fletë dylli, pirun për heqjen e mjaltit, brushë, tymosësh, ushqyese plastike dhe shkrirëse elektrike.

Këto paketa granti do të plotësojnë të gjitha nevojat e bletarëve dhe do të mundësojnë atyre që të prodhojnë dhe ekstraktojnë mjaltë cilësorë në përputhje me standardet e kërkuara për prodhimtarinë e mjaltit. Paketat e granteve mbulohen 50% nga Caritasi Zviceran, 35% nga komuna e Dragashit dhe 15% nga bletarët.

Image may contain: 2 people, people standing and outdoor

Image may contain: 2 people, people smiling, people standing and outdoor

Image may contain: 2 people, people smiling, people standing and outdoor

Image may contain: outdoor

 

Loading...

Mos i humb

Drejtoria e Arsimit në Dragash sot organizoi Olimpiadën Matematikore Komunale

Opoja.net

Ujku shfaqet në një fshat të Dragashit, afër rrugës ku kalojnë nxënësit

Opoja.net

Kryetari Shabani ka nënshkruar një marrëveshje me Caritasin Zviceran për promovimin e prodhimtarisë bujqësore në Komunën e Dragashit

Opoja.net

Shkollat e Dragashit janë paisur me Laptop dhe Projektor!

Opoja.net

Piraj: Suksesi i biznesit i garantuar kur punëtorët janë të kënaqur

Opoja.net

Aktivitetet e Drejtorisë së Arsimit në Dragash me Caritasin Zviceran (CaCH) në kuadër të projektit SHPRESE të cilat ndërlidhen drejtpërdrejtë me klasat para fillore

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net