Opoja.net

Çdo gjë që mund të fshini nga faqja e Facebook

Teknologji
Çdo gjë që mund të fshini nga faqja e Facebook

Facebook di shumë për ju, shumica e të cilave është e ndarë me miqtë. Por kjo ka një anë të errët.

Pjesa më e madhe e informacionit e futur dhe shpërndarë në këtë faqe interneti mund të përdoret për qëllime të këqija, dhe kështu që është e rëndësishme për të siguruar që ju jeni të kujdesshëm në lidhje me të gjitha të dhënat që ndodhen atje.

Është e vlefshme që të jemi të vetëdijshëm për të gjitha të dhënat që kemi futur në Facebook. Ju nuk do të dëshironit ti fshinit të gjitha, por është mirë të dini se cfarë shpërndani.

Ja disa nga informacionet që mund të fshini për të ruajtur privatësinë:

-Interesat tuaja

-Ditëlindja juaj

-Adresa e shtëpisë

-Ku keni punuar dhe ku jeni shkolluar

-Të vjetra, informacion i sikletshëm

Tre gjëra në rrjete sociale që mund t’iu ndëshkojnë

Opoja.net

Prej tani Messenger ju tregon nëse dikush e bën ‘screenshot’ bisedën

Opoja.net

Nokia 6300, vjen telefoni i dashur dhe i shumëkërkuar nga të gjithë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net