Opoja.net

Chrome shfletuesi më i përdorur në botë

Teknologji
Chrome shfletuesi më i përdorur në botë

Microsoft edhe pse ka ndërtuar një shfletues të ri, i cili është pëlqyer nga shumë njerëz, prapë është larg shfletuesve të top listës, transmeton Opoja.net.

“StatCounter”, i cili merr të dhëna nga 3 milionë ueb faqesh, të cilët kanë 15 miliardë shikues të faqeve në muaj, ka thënë se që nga muaji prill, Firefox përmban 15.6 për qind të trafikut global në kompjuter, që është më shumë se Internet Explorer dhe Edge, që ka 15.5.

Që të tre janë prapa Google Chrome, i cili ka më shumë se një miliardë përdorues në të gjithë botën, rreth 60 për qind të trafikut në StatCounter.

Shfletuesi i Apple, Safari së bashku Operan, që thuhet se ata janë afër ta blejnë, mbajnë pjesën tjetër të mbetur të tabelës, që është 8.4 për qind.

Në një katër persona shprehet se ata do të “humbin gjithçka” nëse humbin telefonin

Opoja.net

BMW kundër Audi në borë, shikoni cila fiton

Opoja.net

Tre gjëra në rrjete sociale që mund t’iu ndëshkojnë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net