Opoja.net

Chromium Edge vjen në Linux?

Teknologji

Microsoft po punon që shfletuesi tij Edge, i bazuar në Chromium, t’iu mundësohet përdoruesve të Linux-it në të ardhmen.

Sean Larkin, menaxher i programit teknik në ekipin Edge, kohë më parë lansoi anketën në Twitter me një numër të madh pyetjesh për zhvillimin e shfletuesit të tij për Linuxe, përfshirë edhe atë se si zhvilluesit presin të instalojnë shfletuesin në pajisjet e tyre.

Microsoft është ende në fazat e mëhershme të zhvillimit, dhe pritet të kalojë kohë derisa Edge të arrijë në Linux dhe të jetë i qasshëm për publikun. Për çdo rast, bëhet fjalë për shenja të qarta se kompania po punon në këtë projekt.

Aktualisht, Edge është i pranishëm në shumë platforma, ndërsa ekzistojnë edhe versionet për mobil në sistemet operative për Android dhe iOS.

Mos i humb

Pas PayPal, kriptovalutën Libra e braktis edhe Visa e MasterCard

Opoja.net

YouTube iu mundëson të shlyeni historinë e kërkimeve në mënyrë automatike

Opoja.net

Instagram po e teston opsionin ‘Group Stories’

Opoja.net

Si e ndryshoi Samsung botën e teknologjisë dixhitale?

Opoja.net

Volkswagen zbulon “logon” e re për modelet e tij sportive

Opoja.net

Edhe Facebook e di që Kosova ka zgjedhje

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net