Opoja.net

Dënohen dy policë në Prizren

Kosova
Dënohen dy policë në Prizren

Gjykata Themelore e Prizrenit, shpalli aktgjykimin dënues ndaj dy pjesëtarëve të Policisë së Kosovës.

Policët SH.R. dhe A.B që të dy nga Prizreni janë dënuar me 700 euro gjobë, për veprwn penale, keqtrajtim gjatë ushtrimit të detyrës ose autorizimeve publike, ndërsa për veprën penale lëndim i lehtë trupor shqiptoi dënim me gjobë në shumën prej 400 (katërqind) euro.

Policët e dënuar në vitin 2014, kanë keqpërdorë detyrën zyrtare, duke keqtrajtuar dhe fyerë rëndë të dëmtuarin M. K. /Opoja.net

Loading...

Mos i humb

Ndalet tregtia Kosovë – Serbi

Opoja.net

Parashikimi i motit për sot

Opoja.net

Disa nga masat që duhet respektuar në momentin që fillojnë udhëtimet me avion

Opoja.net

Në Prizren, ​54 raste aktive me coronavirus, 32 persona presin rezultatet gjatë ditës

Opoja.net

Raporti i UNDP: Qytetarët më së shumti të kënaqur me punën e Vjosa Osmanit, Albin Kurti në vendin e dytë

Opoja.net

Qytetarët, shumë të pakënaqur me drejtimin politik të vendit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net